1

Back Arrow

Studio Voln
24 Epizódok · TV Completed バック・アロウ
6.34
Gorou Taniguchinek, a Code Geass rendezőjének új animéje.
Lingalindo egy fal által körülvett föld. A fal takarja, védi, műveli és táplálja a földet, az Isten… ez Lingalindo földjének alapja.
Egy nap egy titokzatos Kósza Nyíl nevű ember jelenik meg Lingaolindo szélén, Esha faluban. Nyíl elvesztette az emlékeit, de azt mondja, hogy annyit tud, hogy a falon túlról jött. Hogy visszaállítsa az emlékeit, Nyíl elmegy a fal végére, de belekeveredik egy csatába, amiben élete lesz a tét.

Bakuten!!

Zexcs
12 Epizódok · TV Completed バクテン!!
7.47

ANIMEGUNNAL KÖZÖS PROJEKT!

A történet Shoutarou Futabát követi, a fiút, akit elbűvölt a férfi ritmikus gimnasztika, és beiratkozott az Ao Gimibe, hogy csatlakozzon az iskola csapatához.

Bureau of Paranormal Investigation

B.CMAY PICTURES
12 Epizódok · ONA Completed 民调局异闻录
6.64

A rendőrség különleges alakulata egy kábítószer kereskedő csoporton való rajtaütés során egy váratlan, nem evilági ellenséggel kerül szembe. Titokzatos szörnyek hada támad rájuk a barlangban, ahol a szállítmány rejtekhelyét sejtik, s amitől óva intette őket a helyi idegenvezető, hogy belépjenek oda, mert mind ott lelik halálukat. A csapatot szinte teljesen lemészárolják. A túlélők, mikor már felkészültek a végső összecsapásra, s hogy többet nem látják a kék eget, egy titokzatos, fehér hajú férfi megmenti őket. Az eset után, hőseink egy titokzatos kórteremben térnek magukhoz, s kiderül, hogy az a Szárnyaló Sas gyengélkedője, egy vállalaté, ami természetfeletti jelenségekkel és az azok okozta gondok orvoslásával foglalkozik. Hőseink csatlakoznak a szervezethez és megkezdik kalandjaikat egy, a népi hiedelmek és regék által körül ölelt világban.

Cestvs: The Roman Fighter

Bandai Namco Pictures
12 Epizódok · TV Completed セスタス-The Roman Fighter-
5.92

Cestust, a római birodalom árvájává vált fiatal fiút, aki rabszolgává vált, egy ökölvívó képző iskolába helyezik. Itt kezdi meg útját, hogy szembeszálljon a sorssal, és küzdjön a saját szabadságáért.

D_Cide Traumerei the Animation

SANZIGEN
12 Epizódok · TV Completed D_CIDE TRAUMEREI(ディーサイドトロイメライ)
5.62

Kiskorában Ryuuhei Oda szemtanúja volt gondoskodó bátyja halálának, valamint egy rejtélyes jelnek, amely a teste közelében maradt. Most másodéves gimnazista, a társaságkedvelő és impulzív fiatal fiú azzal tölti napjait, amit a legjobban szeret – kickboxol.

Egyik éjjel hazafelé menet egy különös lény megharapja Ryuuhei lábát, és furcsa álmot okoz neki, ami tele van különös entitásokkal. Amikor másnap ugyanezek a lények megtámadják a való világban, Jessica Clayborn és Aruto Fushibe a megmentésére siet, azt állítva, hogy Ryuuhei az új újoncuk.

A közvetlen fenyegetéssel szembesülve Jessica arra ösztönzi a zavarodott Ryuuheit, hogy alakuljon át “Kopogtatóvá”, egy olyan személlyé, aki képes szembeszállni az álomvilágból érkező szörnyekkel. Ryuuhei a kick-boxhoz való tehetségét kihasználva ébreszti fel az erejét, hogy megmentse a várost, csakhogy egy ismerős jelre bukkan – egy olyan jelre, amelyet soha nem tudott elfelejteni.

Ex-Arm

Visual Flight
12 Epizódok · TV Completed エクスアーム
?

FIGYELEM!

3D-CGI anime, aki nem kedveli, az jobb ha kerüli!

2014: Úgy tűnik, hogy Akira Natsume-nek szinte fóbiája van az elektromos eszközöktől, viszont közben nagyon jól diagnosztizálja őket. Elhatározza, hogy megváltoztatja magát, hogy jobb legyen és szerez egy barátnőt, mint a bátyja. …De aztán Akira hirtelen meghal egy balesetben. 16 évvel később egy különleges rendőrnő és androidja helyrehoz és aktivál egy rendkívül fejlett AI-t és szuperfegyvert, amit EX-ARM-nak neveznek, és végső megoldásként teljes ellenőrzés alá helyezik hajójukon. Aztán kiderül, hogy az az AI igazából Akira agya!

Fate of Arad

Fate of Arad

Tencent Penguin Pictures
20 Epizódok · ONA Completed
6.15

Figyelem! A formázások miatt az égetettet ajánljuk.
A Dungeon Fighter Online játék alapján készített animációs mű. 2 évados, ez az első évad.

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki

J.C.Staff
13 Epizódok · TV Completed 現実主義勇者の王国再建記
7.12

Ó, Hős!

Amikor Kazuya Souma váratlanul egy másik világba kerül, tudja, hogy az emberek hőst várnak tőle. De Souma elképzelése a hősiességről sokkal gyakorlatiasabb, mint a legtöbbeknek – újjá akarja építeni a lankadó gazdaságot az új földön, ahol találta magát! A hercegnővel eljegyzett és hirtelen trónra ültetett realista hősnek tehetséges embereket kell összegyűjtenie, hogy segítsenek neki talpra állítani az országot – nem háborúval vagy kalandokkal, hanem közigazgatási reformmal!

Hero Return

BigFireBird Animation, Green Monster Team
12 Epizódok · ONA Completed 英雄再临
6.71

Zero volt az emberiség első igazi szuperhőse. Az ő felügyelete alatt számtalan szuperhős tevékenykedett, és követték nyomdokait. Azonban 5 évnyi háborúskodás után nyom nélkül eltűnt.

Kyoukai Senki

Sunrise Beyond
12 Epizódok · TV Ongoing 境界戦機
N/A

2061-ben Japán elvesztette szuverenitását. A japán nép elnyomott állampolgárként tengeti napjait, miután a négy nagy kereskedelmi frakció megosztotta és uralja őket. Az ország a világ élvonalába került, miután az AMAIM-et – egy humanoid speciális mobil fegyvert – az egyes gazdasági blokkok bevetették.

Egy nap Amou Shiiba, a gépeket szerető fiú találkozik Gai-val, egy önállóan gondolkodó mesterséges intelligenciával. A találkozás arra készteti Amou-t, hogy belevesse magát a Japán visszaszerzéséért vívott harcba, és a saját maga által épített AMAIM Kenbu-t irányítsa.

Link Click

Haoliners Animation League
11 Epizódok · TV Completed 时光代理人
7.68

FIGYELEM! Az első rész videója az oldalról tölthető le (a torrenten lévő [Subsplease] és társaihoz a felirat NEM!!!!!! passzol – a Funimation hibájából) 

Egy modern nagyvárosban van egy kis bolt, a “Time Photo Studio”. Bár csak néhány vásárló látogatja, valójában Cheng Xiaoshi és Lu Guang, két különleges képességekkel rendelkező férfi vezeti. Együttműködnek, és szupererejüket használva belépnek a fotókba, hogy teljesítsék az ügyfél kérését. A dolgok azonban mindig kicsúsznak az irányításuk alól…

Megaton-kyuu Musashi

OLM
12 Epizódok · TV Ongoing メガトン級ムサシ
N/A

Az emberi faj 99,9%-át kiirtotta egy titokzatos idegen erő a világűrből. Az ellenséget “Dracters”-nek hívják. Végül egy nagy lyukat fúrtak a földbe, és terraformálták, hogy az idegenek számára megfelelő környezetet teremtsenek. Az embereknek nincs más választásuk, mint óvóhelyeken bujkálni, hogy elmeneküljenek a szemük elől. Várják a feltámadás napját, amiről nem tudják, mikor jön el…

Az Ixia menedékhely lakóinak emlékeit kitörölték a pusztulás napjáról, és normális életet élnek anélkül, hogy bármit is tudnának róla. Néhányan közülük, a “kiválasztottak” azonban pilótákká váltak, akik a “Gazfickó” nevű óriásrobotokat vezetik, és az idegenek ellen harcolnak. Ma újabb pilótákat választottak ki…

Meikyuu Black Company

Silver Link
12 Epizódok · TV Completed 迷宮ブラックカンパニー
N/A

Kinji, akiből hiányzik mindenféle munkamorál, modern életében egy munkakerülő. Egy nap egy másik világba kerül – de nem egy tárt karokkal fogadott hős nagyszerű fantáziájában. Azonnal beletuszkolják egy szörnyű munkába! Most egy gonosz bányavállalat rabszolgájaként egy fantáziavilágban, Kinji hamarosan tényleg megtanulja, mit jelent a kemény munka!

Night Head 2041

Shirogumi
12 Epizódok · TV Completed NIGHT HEAD 2041
N/A

A történet a Kirihara testvéreket követi, akiket természetfeletti erejük miatt fiatal koruktól fogva egy biztonságos tudományos létesítményben tartottak fogva, ahonnan megszöktek, miután az őket megakadályozó gát meghibásodott. A történet a Kuroki testvéreket is követi, akik megpróbálják üldözőbe venni a Kirihara testvéreket.

No Choice But to Betray Earth

Energy
72 Epizódok · ONA Ongoing 只好背叛地球了
N/A

Lu Fan, egy városi nő, aki mindig is átlagos nőnek tartotta magát, mint bárki más, egy nap hirtelen elrabolja egy földönkívüli. Az idegen, aki azt állítja, hogy a Szaturnuszról jött, elmondja a Föld inváziójának abszurd okát, és hogy az inváziós terv kulcsa az, hogy Lu Fan beleszeressen, majd elárulja a Földet.
A szaturnusziakkal való vicces mindennapokban a különböző bolygókról érkező idegenek egymás után kezdenek megjelenni Lu Fan körül! Ezeknek az idegeneknek megvan a maguk célja, de az összefonódó sors miatt mindannyian Pekingben kötnek ki. Lu Fan kezd rájönni, hogy nem is olyan hétköznapi, mint gondolta, és lassan beleszeret a Szaturnusziba. Vajon, hogy dönt?

Pacific Rim: The Black

Polygon Pictures
7 Epizódok · ONA Completed パシフィック・リム:暗黒の大陸
?

TUDJUK, HOGY A NETFLIXEN ELÉRHETŐ, DE ELKÉSZÍTJÜK A SAJÁT FELIRATUNKAT!

Amikor a kaijuk lerohanják Ausztráliát, két testvér elindul felkutatni a szüleiket, miközben új lényekkel, kétes alakokkal és váratlan szövetségesekkel találkoznak.

Perfect World

Iqiyi, Tencent Penguin Pictures
78 Epizódok · ONA Hiatus 完美世界
6.90

FIGYELEM! 1-2 hetente várható 1-1 rész, új fordítótárs dolgozik rajta. 🙂 

A főszereplő, Shi Hao, egy különleges világba született, ahol a falvak a hatalomért és az irányításért harcolnak,  egy zseni, akit az égiek megáldottak, és a legszegényebb körülmények között született.

Klánjának azonban titokzatos múltja van. Ahhoz, hogy felemelkedjen és azzá a zsenivé váljon, akinek lennie kell, a klán mindent megtesz, hogy segítse művelődését, miközben szörnyekkel küzdenek és más klánokkal vívnak hatalmi harcokat.

Útja ismeretlen vidékeken keresztül vezet, amíg képes lesz olyan emberré válni, aki valóban képes megrengetni a világot.

Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru

Silver Link
12 Epizódok · TV Ongoing 世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する
N/A

“Magamnak fogok élni!”

A világ legnagyobb bérgyilkosa csak azt tudta, hogyan éljen a megbízói eszközeként – egészen addig, amíg azok nem hagyták életben. Egy istennő kegyelméből újjászületik a kardok és varázslatok világába, és ezúttal esélyt kap arra, hogy másképp tegye a dolgokat, de van egy csapda… Ki kell iktatnia egy szupererős hőst, aki a világ végét hozza el, ha nem állítják meg.

Az immár Lugh Tuatha Dé néven ismert mestergyilkosnak minden bizonnyal sok dolga van, különösen a sok gyönyörű lány miatt, akik állandóan körülveszik. Lugh talán páratlan gyilkos, de vajon hogyan boldogul majd a hatalmas mágiával rendelkező ellenfelekkel szemben?

Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei

feel.
12 Epizódok · TV Ongoing 進化の実~知らないうちに勝ち組人生~
N/A

“Seiichi Hiiragi egy ronda, undorító, mocskos, büdös dagadék” – ezek a sértések egymás után érik a külseje miatt. Ilyen volt Seiichi nyomorúságos iskolai élete.

Egy nap egy magát istennek kiadó hang jelentette be a hangosbeszélőn keresztül, hogy készüljön fel arra, hogy egy másik világba kerül. Az egész iskolát, beleértve Seiichit is, egy fantáziavilágba küldték, amely olyan játékszerű elemeket tartalmazott, mint a szintek, statisztikák és képességek. Az istennek azonban még mindig voltak előkészületei az áthelyezéshez, és amint a hősidéző rituálé elkészül, átküldi őket. Az osztályok mind csoportokat alkottak, hogy várják az áthelyezést, de Seiichit egyedül kizárták, és mint ilyen, egy másik területre idézték. Miután átszállították, az első dolog, amit Seiichi evett, az “Evolúció gyümölcse” volt, ami nagyban megváltoztatta az életét…

Tesla Note

Gambit
12 Epizódok · TV Ongoing テスラノート
N/A

A T-misszió egy titkos művelet, amelynek célja a világ megmentése a pusztulástól. A fiatal kora óta nindzsának képzett Botan Negoro, akit arra neveltek, hogy a végső kém legyen, összeáll egy másik kiváló kémmel, Kurumával. Céljuk, hogy visszaszerezzék a zseniális feltaláló, Nikola Tesla hagyatékát, a “Tesla szilánkjait”. Vajon sikerül-e túljárniuk más országok ügynökeinek eszén, akik szintén ezeket a szilánkokat üldözik? Egy szuper kémthriller veszi kezdetét.

The Defective

LX Animation Studio
16 Epizódok · ONA Ongoing 残次品·放逐星空
N/A

A Nova-naptár 270. éve, Lin tábornokot, a Csillagszövetség tábornokát az űr szélére száműzik. Öt évvel később a csillagközi kalózok inváziójánál Lin kénytelen csillagközi kalandba kezdeni, és “defekteseivel” leleplezni az összeesküvés mögött álló lángelmét.

The Warrior from Qin

Tencent Penguin Pictures
12 Epizódok · ONA Completed 秦侠
6.34

Több ezer év múltán egy agyagkatona életre kel! Egy lánnyal, aki pont úgy néz ki, mint a sógornője, bűncselekmények ellen kezd el harcolni, és hőssé válik, hogy visszahozza az igazságot!