1

Back Arrow

Studio Voln
24 Epizódok · TV Completed バック・アロウ
6.34
Gorou Taniguchinek, a Code Geass rendezőjének új animéje.
Lingalindo egy fal által körülvett föld. A fal takarja, védi, műveli és táplálja a földet, az Isten… ez Lingalindo földjének alapja.
Egy nap egy titokzatos Kósza Nyíl nevű ember jelenik meg Lingaolindo szélén, Esha faluban. Nyíl elvesztette az emlékeit, de azt mondja, hogy annyit tud, hogy a falon túlról jött. Hogy visszaállítsa az emlékeit, Nyíl elmegy a fal végére, de belekeveredik egy csatába, amiben élete lesz a tét.

Bakuten!!

Zexcs
12 Epizódok · TV Ongoing バクテン!!
7.47

ANIMEGUNNAL KÖZÖS PROJEKT!

A történet Shoutarou Futabát követi, a fiút, akit elbűvölt a férfi ritmikus gimnasztika, és beiratkozott az Ao Gimibe, hogy csatlakozzon az iskola csapatához.

Bureau of Paranormal Investigation

B.CMAY PICTURES
12 Epizódok · ONA Completed 民调局异闻录
6.64

A rendőrség különleges alakulata egy kábítószer kereskedő csoporton való rajtaütés során egy váratlan, nem evilági ellenséggel kerül szembe. Titokzatos szörnyek hada támad rájuk a barlangban, ahol a szállítmány rejtekhelyét sejtik, s amitől óva intette őket a helyi idegenvezető, hogy belépjenek oda, mert mind ott lelik halálukat. A csapatot szinte teljesen lemészárolják. A túlélők, mikor már felkészültek a végső összecsapásra, s hogy többet nem látják a kék eget, egy titokzatos, fehér hajú férfi megmenti őket. Az eset után, hőseink egy titokzatos kórteremben térnek magukhoz, s kiderül, hogy az a Szárnyaló Sas gyengélkedője, egy vállalaté, ami természetfeletti jelenségekkel és az azok okozta gondok orvoslásával foglalkozik. Hőseink csatlakoznak a szervezethez és megkezdik kalandjaikat egy, a népi hiedelmek és regék által körül ölelt világban.

Cestvs: The Roman Fighter

Bandai Namco Pictures
12 Epizódok · TV Completed セスタス-The Roman Fighter-
5.92

Cestust, a római birodalom árvájává vált fiatal fiút, aki rabszolgává vált, egy ökölvívó képző iskolába helyezik. Itt kezdi meg útját, hogy szembeszálljon a sorssal, és küzdjön a saját szabadságáért.

Ex-Arm

Visual Flight
12 Epizódok · TV Completed エクスアーム
?

FIGYELEM!

3D-CGI anime, aki nem kedveli, az jobb ha kerüli!

2014: Úgy tűnik, hogy Akira Natsume-nek szinte fóbiája van az elektromos eszközöktől, viszont közben nagyon jól diagnosztizálja őket. Elhatározza, hogy megváltoztatja magát, hogy jobb legyen és szerez egy barátnőt, mint a bátyja. …De aztán Akira hirtelen meghal egy balesetben. 16 évvel később egy különleges rendőrnő és androidja helyrehoz és aktivál egy rendkívül fejlett AI-t és szuperfegyvert, amit EX-ARM-nak neveznek, és végső megoldásként teljes ellenőrzés alá helyezik hajójukon. Aztán kiderül, hogy az az AI igazából Akira agya!

Fate of Arad

Tencent Penguin Pictures
20 Epizódok · ONA Ongoing
6.15

Figyelem! A formázások miatt az égetettet ajánljuk.
A Dungeon Fighter Online játék alapján készített animációs mű. 2 évados, ez az első évad.

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki

J.C.Staff
13 Epizódok · TV Ongoing 現実主義勇者の王国再建記
7.12

Ó, Hős!

Amikor Kazuya Souma váratlanul egy másik világba kerül, tudja, hogy az emberek hőst várnak tőle. De Souma elképzelése a hősiességről sokkal gyakorlatiasabb, mint a legtöbbeknek – újjá akarja építeni a lankadó gazdaságot az új földön, ahol találta magát! A hercegnővel eljegyzett és hirtelen trónra ültetett realista hősnek tehetséges embereket kell összegyűjtenie, hogy segítsenek neki talpra állítani az országot – nem háborúval vagy kalandokkal, hanem közigazgatási reformmal!

Hero Return

BigFireBird Animation, Green Monster Team
12 Epizódok · ONA Completed 英雄再临
6.71

Zero volt az emberiség első igazi szuperhőse. Az ő felügyelete alatt számtalan szuperhős tevékenykedett, és követték nyomdokait. Azonban 5 évnyi háborúskodás után nyom nélkül eltűnt.

Link Click

Haoliners Animation League
11 Epizódok · TV Completed 时光代理人
7.68

FIGYELEM! Az első rész videója az oldalról tölthető le (a torrenten lévő [Subsplease] és társaihoz a felirat NEM!!!!!! passzol – a Funimation hibájából) 

Egy modern nagyvárosban van egy kis bolt, a “Time Photo Studio”. Bár csak néhány vásárló látogatja, valójában Cheng Xiaoshi és Lu Guang, két különleges képességekkel rendelkező férfi vezeti. Együttműködnek, és szupererejüket használva belépnek a fotókba, hogy teljesítsék az ügyfél kérését. A dolgok azonban mindig kicsúsznak az irányításuk alól…

Meikyuu Black Company

Silver Link
12 Epizódok · TV Ongoing 迷宮ブラックカンパニー
N/A

Kinji, akiből hiányzik mindenféle munkamorál, modern életében egy munkakerülő. Egy nap egy másik világba kerül – de nem egy tárt karokkal fogadott hős nagyszerű fantáziájában. Azonnal beletuszkolják egy szörnyű munkába! Most egy gonosz bányavállalat rabszolgájaként egy fantáziavilágban, Kinji hamarosan tényleg megtanulja, mit jelent a kemény munka!

Night Head 2041

Shirogumi
12 Epizódok · TV Ongoing NIGHT HEAD 2041
N/A

A történet a Kirihara testvéreket követi, akiket természetfeletti erejük miatt fiatal koruktól fogva egy biztonságos tudományos létesítményben tartottak fogva, ahonnan megszöktek, miután az őket megakadályozó gát meghibásodott. A történet a Kuroki testvéreket is követi, akik megpróbálják üldözőbe venni a Kirihara testvéreket.

No Choice But to Betray the Earth

Energy
72 Epizódok · ONA Ongoing 只好背叛地球了
N/A

Lu Fan, egy városi nő, aki mindig is átlagos nőnek tartotta magát, mint bárki más, egy nap hirtelen elrabolja egy földönkívüli. Az idegen, aki azt állítja, hogy a Szaturnuszról jött, elmondja a Föld inváziójának abszurd okát, és hogy az inváziós terv kulcsa az, hogy Lu Fan beleszeressen, majd elárulja a Földet.
A szaturnusziakkal való vicces mindennapokban a különböző bolygókról érkező idegenek egymás után kezdenek megjelenni Lu Fan körül! Ezeknek az idegeneknek megvan a maguk célja, de az összefonódó sors miatt mindannyian Pekingben kötnek ki. Lu Fan kezd rájönni, hogy nem is olyan hétköznapi, mint gondolta, és lassan beleszeret a Szaturnusziba. Vajon, hogy dönt?

Pacific Rim: The Black

Polygon Pictures
7 Epizódok · ONA Completed パシフィック・リム:暗黒の大陸
?

TUDJUK, HOGY A NETFLIXEN ELÉRHETŐ, DE ELKÉSZÍTJÜK A SAJÁT FELIRATUNKAT!

Amikor a kaijuk lerohanják Ausztráliát, két testvér elindul felkutatni a szüleiket, miközben új lényekkel, kétes alakokkal és váratlan szövetségesekkel találkoznak.

Perfect World

Iqiyi, Tencent Penguin Pictures
78 Epizódok · ONA Ongoing 完美世界
6.90

FIGYELEM! 1-2 hetente várható 1-1 rész, új fordítótárs dolgozik rajta. 🙂 

A főszereplő, Shi Hao, egy különleges világba született, ahol a falvak a hatalomért és az irányításért harcolnak,  egy zseni, akit az égiek megáldottak, és a legszegényebb körülmények között született.

Klánjának azonban titokzatos múltja van. Ahhoz, hogy felemelkedjen és azzá a zsenivé váljon, akinek lennie kell, a klán mindent megtesz, hogy segítse művelődését, miközben szörnyekkel küzdenek és más klánokkal vívnak hatalmi harcokat.

Útja ismeretlen vidékeken keresztül vezet, amíg képes lesz olyan emberré válni, aki valóban képes megrengetni a világot.

The Warrior from Qin

Tencent Penguin Pictures
12 Epizódok · ONA Completed 秦侠
6.34

Több ezer év múltán egy agyagkatona életre kel! Egy lánnyal, aki pont úgy néz ki, mint a sógornője, bűncselekmények ellen kezd el harcolni, és hőssé válik, hogy visszahozza az igazságot!