Helyezés 0.0

Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei

Nézd meg az oldalon, vagy töltsd le!
進化の実~知らないうちに勝ち組人生~
Státusz: Completed Network: Stúdió: Kiadás: okt 03, 2021 Időtartam: 24 min. Évadok: Country: Típus: TV Epizódok: 12 Rendező: Casts: , Kirakva: krigin Megjelent: Frissítve:

Leírás:

“Seiichi Hiiragi egy ronda, undorító, mocskos, büdös dagadék” – ezek a sértések egymás után érik a külseje miatt. Ilyen volt Seiichi nyomorúságos iskolai élete.

Egy nap egy magát istennek kiadó hang jelentette be a hangosbeszélőn keresztül, hogy készüljön fel arra, hogy egy másik világba kerül. Az egész iskolát, beleértve Seiichit is, egy fantáziavilágba küldték, amely olyan játékszerű elemeket tartalmazott, mint a szintek, statisztikák és képességek. Az istennek azonban még mindig voltak előkészületei az áthelyezéshez, és amint a hősidéző rituálé elkészül, átküldi őket. Az osztályok mind csoportokat alkottak, hogy várják az áthelyezést, de Seiichit egyedül kizárták, és mint ilyen, egy másik területre idézték. Miután átszállították, az első dolog, amit Seiichi evett, az “Evolúció gyümölcse” volt, ami nagyban megváltoztatta az életét…

Letöltés:

Videó (torrent)

DL Nyaa

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük