Helyezés 7.19

Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)

Nézd meg az oldalon, vagy töltsd le!
ドラゴンクエスト ダイの大冒険
Státusz: Ongoing Stúdió: Kiadás: 2020 Időtartam: 24 min. Évadok: Típus: TV Kirakva: krigin Megjelent: Frissítve:

Leírás:

Réges-régen, élt egy bátor kardforgató, akit egyszerűen “hősnek” hívtak, és egy démon nagyúr, aki szenvedést okozott az embereknek. A hős és társai megvívták harcukat a démonnal, és erejük egyesítésével legyőzték. Mivel ezután senki nem okozott gondot, a sziget csendes hely lett, ahol mindenki nyugodtan élhetett együtt.
Néhány évvel később a démon újjáéledt. Főhősünk, Dai, egy távoli szigeten él a déli tengereken, és arról álmodik, hogy nagy hőssé válik. Amikor meghallja a démon újjászületését, Dai és barátai magukra vállalják, hogy megállítják őt és a gonosz erőt, amely felélesztette. Az út során, Dai felfedezi “a hős” identitását, a gonosz erő mögött rejlő igazságot, valamint saját rejtett erejét, amely veszélyek idején felszínre kerül

Letöltés:

Feliratok

Égetett videó letöltés

1-∞ Google Drive

Online:

Epizód
Epizód cím
Felirat
Kiadás dátuma

Hozzászólás

  1. Ella szerint:

    Meglepően megkedveltem ezt a sorozatot. Pörgős, tele van jó akció jelenetekkel és csak úgy árasztja magából a 80-90-es évek shounen hangulatát. Megidézi a kor akkori nagyjait a Dragon Balltól kezdve, a Saint Seiyan át, a Devilmanig (a “szájas” páncélokra gondolok) van itt minden, mint a Tescoban. Mégis van benne annyi báj, hogy nem lehet teljes kópiának nevezni (haragudni rá pedig végképp lehetetlen). Az alap felállás Dai, Maam és Popp trió pl.: erősen hajaz a Goku, Bulma, Yamcha féle “szent háromságra”, de Popp itt végül sokkal nagyobb hangsúlyt kap, mint DB-s társa vagy Dai is őrlődősebb, lelkizős típus, mint Goku. Maamt is bedobták a tettek mezejére szóval panaszra éppen nincs okom. A karakterek amúgy is a sorozat erősségei, mert ha nem is a világ legkomplexebb fiktív lényei, mégis is szerethetők a maguk nemébe (kivétel a repülő arany ürüléket és “Patkány-kunt”). Ráadásul a “Namek effeket” sem ütötte fel eddig a fejét. Az akció ütemezése a helyén van, a grafikára sem lehet panasz. Szóval ez a shounen mindent tud, amit egy shounennek tudnia kell, csak ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük