Helyezés 5.62

D_Cide Traumerei the Animation

Nézd meg az oldalon, vagy töltsd le!
D_CIDE TRAUMEREI(ディーサイドトロイメライ)
Státusz: Completed Network: Stúdió: Kiadás: júl 10, 2021 Időtartam: 24 min. Évadok: Country: Típus: TV Epizódok: 12 Rendező: Casts: , , Kirakva: krigin Megjelent: Frissítve:

Leírás:

Kiskorában Ryuuhei Oda szemtanúja volt gondoskodó bátyja halálának, valamint egy rejtélyes jelnek, amely a teste közelében maradt. Most másodéves gimnazista, a társaságkedvelő és impulzív fiatal fiú azzal tölti napjait, amit a legjobban szeret – kickboxol.

Egyik éjjel hazafelé menet egy különös lény megharapja Ryuuhei lábát, és furcsa álmot okoz neki, ami tele van különös entitásokkal. Amikor másnap ugyanezek a lények megtámadják a való világban, Jessica Clayborn és Aruto Fushibe a megmentésére siet, azt állítva, hogy Ryuuhei az új újoncuk.

A közvetlen fenyegetéssel szembesülve Jessica arra ösztönzi a zavarodott Ryuuheit, hogy alakuljon át “Kopogtatóvá”, egy olyan személlyé, aki képes szembeszállni az álomvilágból érkező szörnyekkel. Ryuuhei a kick-boxhoz való tehetségét kihasználva ébreszti fel az erejét, hogy megmentse a várost, csakhogy egy ismerős jelre bukkan – egy olyan jelre, amelyet soha nem tudott elfelejteni.

Letöltés:

Torrent [videó]

DL Nyaa

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük